AIMS ACADÈMIA DE CORDES I PIANO

Estimats amics i amigues,

Després de celebrar els 20 anys de l’AIMS en l’edició passada en la qual vam batre tots els rècords possibles (molt públic en plena pandèmia, més de 130 alumnes, més de 25 professors…), tinc moltes ganes de seguir amb el projecte que vam iniciar l’any 2002 amb la visió de crear una acadèmia i un festival internacional de música excepcionals.

Durant els darrers anys, milers d’estudiants de tots els continents amb un talent extraordinari s’han trobat a Solsona a l’agost per aprendre més amb nosaltres, per actuar en els nostres nombrosos concerts als llocs més bonics, per conèixer-se i fer amistat amb altres persones, per provar nous idiomes o, fins i tot, per gaudir de l’estiu dels entorns de Solsona, del sol i dels preciosos paisatges de muntanya.

Per aquest 2022 estem treballant per aconseguir un esdeveniment el més lluït possible, amb el repte d’aconseguir màxims nivells i amb novetats a l’acadèmia. Per començar, feu un cop d’ull al nostre prestigiós (i molt nou!) claustre de professors!

Imagineu-vos ser un dels intèrprets de més de 40 concerts!

Apunteu-vos i animeu-vos a conèixer l’AIMS, aquesta comunitat única de músics professionals, estudiants excel·lents, que cada any augmenta el públic que gaudeix de la millor música a llocs preciosos.

Perquè estigueu tranquils: Som plenament conscients que la Covid-19 segueix entre nosaltres però… si hem celebrat l’AIMS els dos últims anys, no ho impedirà enguany! A més a més, perquè estigueu tranquils, la Fundació AIMS es compromet a reemborsar íntegrament l’import efectuat en cas que alguna circumstància pugui portar a cancel·lacions -tant per part vostra com nostra-. Per tant, no us preocupeu i inscriviu-vos a l’AIMS!

Fins aviat,


Peter Thiemann
President de la Fundació AIMS


 

AIMS és com una gran família de músics. És molt intens, amb molta diversió i oportunitats de presentar-tee. Un cop arribes, vols tornar cada estiu.

Ekaterina Manafova

alumna de viola , Universität der Künste (Berlin)

Uns dels dies més intensos, ocupats i súper divertits amb el millor grup de nois i professors. No ho puc recomanar prou perquè m’ha fascinat.

Anna Litvinenko

alumna de violoncel , The Juilliard School (Nova York)