AIMS Acadèmia de Cordes

Anna Blackmur

Anna Blackmur

Violí

Primer violí Royal Opera House Covent Garden – Londres

Blackmur va néixer a Sussex el 1988. Amb set anys, va començar les seves classes de violí, i un any després, va guanyar una beca completa a l’Escola de la Catedral de Wells, on va estudiar amb Richard Ireland. Anna va estudiar a l’acadèmica del Royal College of Music amb el mestre Maciej Rakowski, completant el seu BMus amb honors el 2010 i el seu mestratge en Performance with Distinction el 2012.

El 2015, l’Anna va ser nomenada principal dels segons violins amb l’orquestra de la Royal Opera House, havent aparegut prèviament com concertmaster assistent amb l’orquestra. També ha aparegut amb la BBC Symphony Orchestra, la Academy of St Martin in the Fields (amb la qual ha realitzat nombroses gires, dirigida per Joshua Bell, Sir Neville Marriner i Murray Perahia), Scottish Chamber Orchestra i l’Orquestra de la Welsh National Opera.

Cada vegada més sol·licitada com a solista els recents concerts d’Anna inclouen el Concert per a violí n.º 1 de Bruch amb l’Orquestra Simfònica de la Ciutat de Cambridge, les Quatre Estacions de Vivaldi amb Solistes de Musiqui Ancienne, Concerts de Bach i Vivaldi amb London Concertante i Violí de Mozart. El Concert No. 4 amb l’Orquestra de Situation Opera. Va ser artista resident en el Festival de Càmera Sarónico de 2015 i 2016, i va oferir concerts de càmera en Little Venice, Presteigne, St Endellion i Two Moors Festivals, i ha actuat en Wigmore Hall i Cheltenham and Xangai International Music Festivals. L’Anna ha aparegut recentment amb Royal Opera House Soloists tocant en un quartet amb Vasko Vassiliev, Andriy Viytovych i Christopher Vanderspar a Tòquio, Aronowitz i Berkeley Ensembles i Pavao Quartet, i ha ofert recitals amb el pianista Tom Poster a tot el Regne Unit.