AIMS Acadèmia de Cordes

HunJu Sohnn

HunJu Sohnn

Piano

HunJu Sohnn, pianista coreana, ha estat realitzant concerts com a solista i de càmera en tot Estats Units, així com a Corea del Sud, Tailàndia, Costa Rica, Anglaterra, Alemanya, França i Suïssa.

Molt apreciada per la qualitat del seu treball, HunJu sovint ha estat convidada a aparèixer amb diversos instrumentistes i va actuar amb el conjunt de vent Ensemble Five ±, així com el Vàries Ensemble en el Festival d’Any Nou en Gstaad, Suïssa. Actualment HunJu és part de ArtHuS Piano Trio i ha actuat per Tannay Variation Musicale així com per a Fundacions com Engelbert i Niedermeyer Foundations. Ha actuat en classes magistrals per a artistes de fama mundial com Kyung-Wha Chung, Pinkas Zukerman, Tabea Zimmermann, Yuri Bashmet, Nobuko Imai, així com Jo-Jo Dt., Franz Helmerson i Ralph Kirshbaum. Ha participat en el Seminari de Músics de la Prussia Cove i ha estat pianista / coordinadora de la classe de viola en el Verbier Music Festival i en l’Acadèmia durant els últims 20 anys. HunJu va participar en un documental de televisió amb Nobuko Imai, que es va distribuir a tot el món i es va presentar amb la Sra. Imai per al programa France Musiqui Radi durant el Verbier Festival.

HunJu Sohnn resideix a Ginebra, Suïssa i continua actuant a Europa i els Estats Units, mentre exerceix les seves funcions com a docent en el Conservatoire Populaire de Musiqui Danse et Théâtre de Ginebra. Ha col·laborat amb varis dels guanyadors del “Concours d’Exécution Musicale” de Ginebra Internacional; sent les seves actuacions transmeses en directe per Radi Suisse Romande. També va participar en enregistraments d’estudi, més recentment en un projecte d’obres completes per a piano i vents de Francis Poulenc publicat per Kleos Classics. HunJu Sohnn va rebre el seu màster en el New England Conservatory i va obtenir el títol de Doctor de la Universitat de Rice. Els seus professors són John Perry, Russell Sherman i Robert Roux.