AIMS Acadèmia de Cordes

Noémie Bialodroba

Noémie Bialodroba

Viola

Conservatoire de Musique de Genève

Conservatoire de Lausanne

Membre de l’Aviv Quartet

Nascuda a París, Noémie Bialobroda va estudiar amb Nobuko Imai i Miguel Da Silva en la Haute Ecole de Musiqui de Genève i amb Jean Sulem en el Conservatori Nacional Superior de Música de París.

És membre de l’Aviv Quartet amb qui gaudeix d’una gran carrera internacional i professora de viola en el Conservatori de Música de Genève des de 2010,  i del Conservatori de Lausana des de 2014. Els projectes recents del Quartet Aviv inclouen un enregistrament per Naxos del quartet de corda de Schubert i un cicle complet de quartets de Beethoven pel 2018-2019.

Noémie ha guanyat premis en nombrosos concursos i beques, inclòs el Concurs Internacional Beethoven Viola 2010, la Fundació Hirschmann (Suïssa) i la Fundació Meyer (França).

Apassionada per la música de càmera, ha tocat amb Lluís Claret, Boris Garlitsky, Francois Guye, Philippe Müller, Tedi Papavrami, Jean Sulem, Jean-Pierre Wallez, el Quartet de Cordes Rosamonde a França, Alemanya, Espanya, Xina, Suïssa, Àustria, EE. UU. I Israel.

Molt activa en la música contemporània, treballa regularment amb l’Ensemble Modern a Frankfurt i el IRCAM a París. També ha compost dues peces para viola i electrònica que es va estrenar en el IRCAM.

Ha gravat el seu primer CD para «jeunes solistes» de la Fondation Meyer que inclou Sequenza VAIG VEURE de L.Berio, Sonate de B.A.Zimmermann, Notturni Brillanti de S. Sciarrino, Prologie de G. Griffey i la Sonata op 25 n°1 de P.Hindemith.