Inscriu-te al taller de 8 dies amb Tcha Limberger a Solsona!

L’edició AIMS 2021 presenta un taller obert sobre la música de Django Reinhardt per a tots els estudiants que hi estiguin interessats del 7 al 16 d’agost (dies d’arribada i sortida inclosos) a Solsona.

Django Reinhardt va ser el primer músic en tocar jazz amb instruments de corda i en reinventar el jazz europeu. Organitzat en diverses sessions interactives, el taller té com a objectiu explorar i assajar en grup la interpretació seguint l’estil del jazz manouche de Reinhardt. Aquestes sessions inclouran els conceptes de jazz, l’element manouche i la música de Django, així com també la interpretació i pràctica de les melodies i harmonies i la repetició de frases grupals.

El taller estarà dirigit i conduit pel belga Tcha Limberger, que ha impartit cursos a tot el món en diversos formats i nivells, inclòs a l’escola d’estiu de Weimar, L’académie d’été Neufchateau, Agios Lavrentios music village i Django fests a EUA.

Si tens un coneixement suficient del teu instrument, preferiblement guitarra, violí, clarinet o contrabaix (tot i que també s’accepten altres instruments com l’acordió, el saxo o la flauta), i el valor per tocar d’oïda, inscriu-te en aquesta experiència d’aprenentatge única!


Tcha Limberger                                                                      Django Reinhardt