info@friendsofaimsus.org
10755 Scrips Poway Parkway
Suite 437
San Diego, CA 92131 USA
How to donate

De cara a l’any 2021, ens complau anunciar l’establiment d’un fons de beques ofert per Friends of AIMS US Inc. Aquest fons ajudarà als estudiants que ho necessitin i que d’altra manera no podrien permetre assistir a l’Acadèmia AIMS. La quantia del fons inicial s’ha fixat en 10.000 € per 2021. Sens dubte ajudarà a desenes d’alumnes a viure l’experiència AIMS.

Estem molt agraïts a totes les persones que donen el seu recolzament a Friends of AIMS US.


AIMS Amics dels EUA és una organització sense ànim de lucre als Estats Units d’Amèrica. Donem suport a l’AIMS Fundació i en difonem la missió i els objectius, implementant i desenvolupant els diferents programes. També oferim la recaptació de fons als EUA, molts dels quals ajuden a donar suport a les activitats de l’AIMS Fundació.

Som una entitat exempta (501 (c) 3) d’impostos. Alguns dels objectius de l’AIMS Amics dels EUA són:

  • Augmentar la consciència pública de la importància i l’impacte de la música clàssica a les famílies, les persones i la societat en general. La música clàssica transcendeix l’edat, la religió, la nacionalitat i fins i tot el temps. Creiem que la música ofereix un reconeixement mutu i una experiència comuna entre les persones la qual cosa les fa ser més capaces de construir una societat millor.
  • Augmentar el nombre de concerts i experiències musicals de l’AIMS fent-los disponible a la xarxa, i en casos especials, duent a terme concerts en directe amb els professors i estudiants de l’AIMS.
  • Identificar joves músics talents i proporcionar-los informació i ajuda econòmica perquè puguin participar en els diferents programes de l’AIMS.
  • Elaborar diversos projectes de Música i Tecnologia que ajudin professors i estudiants de música i també músics destacats.
  • Proporcionar subvencions a altres organitzacions dels EUA i d’altres llocs, perquè puguin tirar endavant projectes que beneficiïn els objectius de l’AIMS Fundació en general.
  • Iniciar diverses accions de recaptació de fons als EUA per ajudar activitats, projectes i subvencions de l’AIMS Amics dels EUA i endegats per l’AIMS Fundació.

La donació filantròpica és la principal font d’ingressos de l’AIMS Amics dels EUA. Fem tot el possible per mantenir informats a tots els contribuents de les activitats de l’AIMS, i oferim l’oportunitat de conèixer els estudiants i professors que fan que l’AIMS sigui un lloc especial on acostar-se a la música clàssica. En alguns casos convidem els col·laboradors a experimentar l’AIMS de primera mà, mitjançant l’organització de viatges en grup a l’AIMS Festival de Música de Solsona.

 

How to donate to Friends of AIMS US, Inc.

If you would like to donate directly from your on-line banking, please transfer the money to:
Friends of AIMS US, Inc.
Bank of America
ABA Routing number: 121000358
Account number: 3250 4320 4731

Or you might prefer to write a check to:
Friends of AIMS US, Inc.
10755 Scripps Poway Parkway, Suite 437
San Diego, CA 92131, USA

If you wish to donate in securities or stocks, please use the following information:
Brokerage:
E*TRADE Clearing LLC,
Harborside Financial Center, 501 Plaza 2
34 Exchange Place
Jersey City, NJ 07311, USA
Account Title: Friends of AIMS US, Inc.
Account: 3601-1827, DTC: 0385, Code 40

We are a 501(c)3 tax exempt corporation.  You will receive the donation receipt beginning of the year for your tax purposes.  We appreciate your support!

For any inquiries, please email to: info@friendsofaimsus.org

In addition to the donation, would you like to consider using AmazonSmile to help us on an on-going basis?

Your shopping experience with AmazonSmile is exactly the same, except Amazon donates a tiny fraction of your purchase to a charitable organization like us.

Please see follow this link, login into Amazon as usual, and shop.  The rest is automatic, and it does not cost you anything extra.
http://smile.amazon.com/ch/47-3738709

You can read about Amazon Smile program at their website, or here:
https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201365340