info@friendsofaimsus.org
10755 Scrips Poway Parkway
Suite 437
San Diego, CA 92131 USA

De cara a l’any 2023, ens complau anunciar l’establiment d’un fons de beques ofert per Friends of AIMS US Inc. Aquest fons ajudarà als estudiants que ho necessitin i que d’altra manera no podrien permetre assistir a l’Acadèmia AIMS. La quantia del fons inicial s’ha fixat en 10.000 € per 2023. Sens dubte ajudarà a desenes d’alumnes a viure l’experiència AIMS.

Estem molt agraïts a totes les persones que donen el seu recolzament a Friends of AIMS US.


AIMS Amics dels EUA és una organització sense ànim de lucre als Estats Units d’Amèrica. Donem suport a l’AIMS Fundació i en difonem la missió i els objectius, implementant i desenvolupant els diferents programes. També oferim la recaptació de fons als EUA, molts dels quals ajuden a donar suport a les activitats de l’AIMS Fundació.

Som una entitat exempta (501 (c) 3) d’impostos. Alguns dels objectius de l’AIMS Amics dels EUA són:

  • Augmentar la consciència pública de la importància i l’impacte de la música clàssica a les famílies, les persones i la societat en general. La música clàssica transcendeix l’edat, la religió, la nacionalitat i fins i tot el temps. Creiem que la música ofereix un reconeixement mutu i una experiència comuna entre les persones la qual cosa les fa ser més capaces de construir una societat millor.
  • Augmentar el nombre de concerts i experiències musicals de l’AIMS fent-los disponible a la xarxa, i en casos especials, duent a terme concerts en directe amb els professors i estudiants de l’AIMS.
  • Identificar joves músics talents i proporcionar-los informació i ajuda econòmica perquè puguin participar en els diferents programes de l’AIMS.
  • Elaborar diversos projectes de Música i Tecnologia que ajudin professors i estudiants de música i també músics destacats.
  • Proporcionar subvencions a altres organitzacions dels EUA i d’altres llocs, perquè puguin tirar endavant projectes que beneficiïn els objectius de l’AIMS Fundació en general.
  • Iniciar diverses accions de recaptació de fons als EUA per ajudar activitats, projectes i subvencions de l’AIMS Amics dels EUA i endegats per l’AIMS Fundació.

La donació filantròpica és la principal font d’ingressos de l’AIMS Amics dels EUA. Fem tot el possible per mantenir informats a tots els contribuents de les activitats de l’AIMS, i oferim l’oportunitat de conèixer els estudiants i professors que fan que l’AIMS sigui un lloc especial on acostar-se a la música clàssica. En alguns casos convidem els col·laboradors a experimentar l’AIMS de primera mà, mitjançant l’organització de viatges en grup a l’AIMS Festival de Música de Solsona.