Estimats amics i amigues,

Després de 22 anys de l’AIMS tinc moltes ganes de seguir amb el projecte que vam iniciar l’any 2002 amb la visió de crear una acadèmia i un festival internacional de música excepcionals.

Durant els darrers anys, milers d’estudiants de tots els continents amb un talent extraordinari s’han trobat a Solsona a l’agost per aprendre més amb nosaltres, per actuar en els nostres nombrosos concerts als llocs més bonics, per conèixer-se i fer amistat amb altres persones, per provar nous idiomes o, fins i tot, per gaudir de l’estiu dels entorns de Solsona, del sol i dels preciosos paisatges de muntanya.

Per aquest 2024 estem treballant per aconseguir un esdeveniment el més lluït possible, amb el repte d’aconseguir, cada any, millors nivells, veure de nou cares conegudes, conèixer-ne de noves i… com cada any, amb novetats tant a l’Acadèmia com al festival (amb nous escenaris impressionants!). Per començar, feu un cop d’ull al nostre prestigiós claustre de professors i imagineu-vos ser un dels intèrprets de més dels 40 concerts!

Apunteu-vos i animeu-vos a conèixer l’AIMS, aquesta comunitat única de músics professionals, estudiants excel·lents, que cada any augmenta el públic que gaudeix de la millor música a llocs preciosos.

No deixeu escapar aquesta oportunitat i esperem trobar-vos l’estiu vinent a Solsona!


Peter Thiemann
President de la Fundació AIMS


 

AIMS és com una gran família de músics. És molt intens, amb molta diversió i oportunitats de presentar-tee. Un cop arribes, vols tornar cada estiu.

Ekaterina Manafova

alumna de viola , Universität der Künste (Berlin)

Uns dels dies més intensos, ocupats i súper divertits amb el millor grup de nois i professors. No ho puc recomanar prou perquè m’ha fascinat.

Anna Litvinenko

alumna de violoncel , The Juilliard School (Nova York)