Benvolguts estudiants, amics de l’AIMS i públic en general,

Em sento molt honorat i estic molt agraït a la Fundació AIMS per confiar amb mi, un any més, com a director artístic de l’Acadèmia de Vents. Un càrrec que ja l’any passat, coincidint amb la vintena edició del festival, vaig acceptar amb responsabilitat i amb la il·lusió d’ajudar a que cada persona que ens visiti -estudiants, professionals, públic-, per tal que segueixi gaudint al màxim d’una inspiradora experiència musical i humana. Sé que en aquest treball no estaré sol: contem amb un experimentat equip organitzador que facilita el dia a dia tant de l’alumnat com de l’excepcional equip d’artistes convidats que s’ha anat vinculant a l’AIMS durant aquests vint-i-un anys d’història i tenim a una ciutadania implicada amb el Festival que dona caliu als músics durant totes les activitats programades, no només a Solsona sinó a tota la seva preciosa comarca i entorns.

L’estiu és, per als músics, el moment d’intercanvi i obertura. L’AIMS ens convida, després de l’exigent curs, a estudiar amb el màxim nivell possible i a experimentar el que més ens agrada en un ambient relaxat i veritablement internacional. Us animo a que ens acompanyeu aquest any 2022 i esperem que les classes, els assajos, els concerts i els moments compartits siguin per a tots un temps inoblidable.

Conscients de la incertesa de la situació que vivim degut a l’alerta sanitària, l’AIMS es compromet al total reemborsament en cas que les circumstàncies obliguin a l’alumnat a cancel·lar la seva participació. Assegura’t la teva presència a l’AIMS a partir d’ara! Places limitades!

Fins aviat! Ens veiem a Solsona!

José Luis Estellés
Director Artístic de l’AIMS Acadèmia de Vents


 

AIMS és com una gran família de músics. És molt intens, amb molta diversió i oportunitats de presentar-tee. Un cop arribes, vols tornar cada estiu.

Ekaterina Manafova

alumna de viola , Universität der Künste (Berlin)

Uns dels dies més intensos, ocupats i súper divertits amb el millor grup de nois i professors. No ho puc recomanar prou perquè m’ha fascinat.

Anna Litvinenko

alumna de violoncel , The Juilliard School (Nova York)