Benvolguts estudiants, amics de l’AIMS i públic en general,

Em sento molt honorat i estic molt agraït a la Fundació AIMS per confiar amb mi, un any més, com a co-director artístic de l’Acadèmia de Vents. Una responsabilitat que ja fa dos anys vaig assumir amb la il·lusió d’ajudar a que cada persona que ens visiti -estudiants, professionals, públic-, per tal que segueixi gaudint al màxim d’una inspiradora experiència musical i humana. Sé que en aquest treball no estaré sol: contem amb un experimentat equip organitzador que facilita el dia a dia tant de l’alumnat com de l’excepcional equip d’artistes convidats que s’ha anat vinculant a l’AIMS durant aquests vint-i-dos anys d’història i tenim a un públic implicat amb el Festival que dona caliu als músics durant totes les activitats programades, no només a Solsona sinó a tota la seva preciosa comarca i entorns.

L’estiu és, per als músics, el moment d’intercanvi i obertura. L’AIMS ens convida, després de l’exigent curs, a estudiar amb el màxim nivell possible i a experimentar el que més ens agrada en un ambient relaxat i veritablement internacional. Us animo a que ens acompanyeu aquest any 2023 i esperem que les classes, els assajos, els concerts i els moments compartits siguin per a tots un temps inoblidable.

No voldria que ningú es perdés aquesta oportunitat: les places són limitades i el temps vola. Inscriu-te, envia’ns una bona gravació… i assegura’t la teva assistència a l’AIMS a partir d’ara!

 

Fins aviat! Ens veiem l’estiu a Solsona!

Fins aviat! Ens veiem a Solsona!

José Luis Estellés
Co-director Artístic de l’AIMS Acadèmia de Vents


 

AIMS és com una gran família de músics. És molt intens, amb molta diversió i oportunitats de presentar-tee. Un cop arribes, vols tornar cada estiu.

Ekaterina Manafova

alumna de viola , Universität der Künste (Berlin)

Uns dels dies més intensos, ocupats i súper divertits amb el millor grup de nois i professors. No ho puc recomanar prou perquè m’ha fascinat.

Anna Litvinenko

alumna de violoncel , The Juilliard School (Nova York)