Benvolguts estudiants, amics de l’AIMS i públic en general,

Em sento honrat i agraït a la Fundació AIMS per continuar confiant en mi com a Codirector Artístic de l’Acadèmia de Vent. Un rol que vaig acceptar fa anys amb l’esperança d’ajudar tota la comunitat AIMS –estudiants, professionals, públic– a gaudir d’una experiència musical i humana autèntica i inspiradora.

Fer música és un treball d’equip, i a l’AIMS comptem amb una organització que facilita el dia a dia tant dels estudiants com del claustre sensacional d’artistes convidats. Com a resultat, venir a AIMS és una experiència única: amb 23 anys d’història, el Festival compta amb un públic entusiasta que recolza els nostres músics a tots els concerts programats, tant a Solsona com a tota la bonica comarca i els seus voltants.

Per als músics, l’estiu és una època d’intercanvi i d’obertura. AIMS us convida a estudiar al més alt nivell possible i a viure la vostra principal passió en un ambient relaxat i veritablement internacional.

Us animo a unir-vos a nosaltres el 2024 i espero que les classes, els assajos, els concerts i els moments compartits siguin inoblidables. No vull que ningú no perdi aquesta oportunitat: les places són limitades i el temps vola. Inscriu-te, envia’ns un bon enregistrament… i assegura’t ja la teva plaça a AIMS!

Fins aviat! Ens veiem a Solsona!

José Luis Estellés
Co-director Artístic de l’AIMS Acadèmia de Vents


 

AIMS és com una gran família de músics. És molt intens, amb molta diversió i oportunitats de presentar-tee. Un cop arribes, vols tornar cada estiu.

Ekaterina Manafova

alumna de viola , Universität der Künste (Berlin)

Uns dels dies més intensos, ocupats i súper divertits amb el millor grup de nois i professors. No ho puc recomanar prou perquè m’ha fascinat.

Anna Litvinenko

alumna de violoncel , The Juilliard School (Nova York)