Amedeo Salvato

Realitza els seus estudis musicals amb Paolo Spagnolo al Conservatori S. Pietro a Majella de Nàpols. Posteriorment ha seguit masterclass amb Andrej Jasinski, Sergio Fiorentino, Aldo Ciccolini y Alain Meunier. Premiat en diversos concursos, desenvolupa la seva activitat tant com a solista o en formacions de cambra, tocant a Itàlia o a l’estranger (Teatre San Carlo a Nàpols, Parco della Musica a Roma, Teatre Carlo Felice de Gènova, Teatre Comunale i Teatre Manzoni a Bolonya, Teatre Olimpico a Vicenza, Wiener Saal a Salzburg, Cuvilles Theatre de Munich, Palau de la Música a València, Teatre dels Camps Elisis a Bilbao, Italian Cultural Institute de Londres, Opera Theatre a Clermont-Ferrand i Rouen, Turina Concert Hall a Sevilla, Old Parliament Hall de Budapest, Opera Theatre a Tirana, Concert Hall of the Gnessin Academy of Music de Moscú, Oji Hall de Tòquio, Fedora Aleman Concert Hall a Caracas).
Amedeo Salvato és pianista acompanyant de les Convencions de flauta d’Itàlia, Eslovènia i Espanya, del Concurs Internacional de flauta “Severino Gazzelloni”, del Festival de Música d’Estiu de Xàbia i ha estat pianista del Festival d’Oboè de Caracas i del Galway Flute Festival.
Ha tocat amb artistes com Sir James Galway, Emmanuel Pahud, Vicens Prats, José Luis Estellés, Albrecht Mayer, Wenzel Fuchs, Thomas Indermhüle. Amedeo Salvato és també mestre concertador, col·labora amb cantants i companyies d’òpera i és professor a la “Scuola dell’Opera Italiana” del Teatre Comunale de Bolonya i al Conservatori de Bolonya.