Małgorzata Garstka

La pianista polonesa-britànica Gosia Garstka s’especialitza en l’art de la música de cambra. Després d’haver rebut un mestratge amb distinció especial de la Royal Academy of Music, va ser nomenada Hodgson Fellow per dos anys consecutius. Actualment és pianista col·laboradora a l’Acadèmia de Londres, treballant en estreta col·laboració amb el Departament de Cordes.

Gartska ha actuat com a solista i músic de cambra a molts llocs prestigiosos del Regne Unit, inclosos Wigmore Hall, Bridgewater Hall, St John’s Smith Square, St Martin in the Fields. Ha guanyat premis en nombrosos concursos de solista i música de cambra, inclosos el Patrons’ Award i el May Mukle Prize a l’Acadèmia, el Concurs Internacional de Piano Johann Sebastian Bach a Gorzów Wielkopolski i el Concurs Internacional Friedrich Kuhlau. Es va convertir en Yeoman de la Companyia de Músics amb l’Argenta Trio.

El març de 2019 va ser convidada a ser pianista oficial al Concurs Internacional Carl Nielsen, que es va transmetre a tot el món a Medici.tv.

Es va graduar a l’State Music School Complex a Varsòvia i va obtenir la seva llicenciatura a l’Acadèmia de Música Karol Szymanowski a Katowice, on va estudiar amb Wojciech Świtała i Hanna Holeksa. Mentre era a RAM, va estudiar amb Diana Ketler i Michael Dussek.

Per a més informació, visiteu: www.malgorzatagarstka.com