AIMS Acadèmia de Cordes i Piano

Małgorzata Garstka

La pianista Malgorzata Garstka s’especialitza en música de cambra i pianista acompanyant. Valora molt la idea de crear una visió col·lectiva i cooperar amb altres per compartir experiències. Actualment és membre de la Meaker en la Royal Academy of Music a Londres per segon any consecutiu, treballant estretament amb el Departament de Cordes.

Nascuda en 1991 a Polònia, Marlgorzata ha actuat com a solista i músic de càmera en escenaris molt prestigiosos del Regne Unit, inclosos Wigmore Hall, Bridgewater Hall, St Martin in the Fields, London School of Economics, Colston Hall. També ha actuat a Alemanya, Eslovàquia, Ucraïna, França, Portugal, Itàlia i Polònia, i ha guanyat importants premis en nombrosos concursos individuals i de música de cambra, com el Premi Patrons i el Premi May Mukle de la Real Acadèmia de Música, Johann Sebastian. El concurs internacional de Piano de Bach en Gorzów Wielkopolski i el Concurs Internacional Friedrich Kuhlau. També ha estat guardonada amb el Premi Thomas Jennings Exhibition Prize, la Beca Marjorie McAdams i diverses beques del Ministeri de Cultura i Patrimoni Nacional de Polònia.

Malgorzata es va graduar en el State School School Complex a Varsòvia i va obtenir la seva llicenciatura en l’Acadèmia de Música Karol Szymanowski en Katowice, on va estudiar amb Wojciech Świtała i Hanna Holeksa. Va rebre un mestratge amb distinció de la Real Acadèmia de Música, estudiant amb Diana Ketler i Michael Dussek.