Miriam Gussek

Fagot

Guildhall School of Music & Drama, Londres

AIMS Acadèmia
10/08-18/08/2024

  • Classes magistrals individuals per a fagot
  • Formació en audicions
  • Lliçons d’introducció a la tècnica de respiració circular
  • Oportunitats per actuar a l’escenari com a solista o en grups de cambra
  • Alumnes seleccionats experimentaran l’Orquestra del Festival

Nascuda a Nordhorn, Alemanya, Miriam va començar els seus estudis de fagot en Würzburg i Mannheim (Alemanya) amb el Prof. Eberhard Buschmann i el Prof. Alfred Rinderspacher. Després de graduar-se amb distinció, va completar els seus estudis en la Hochschule für Musik de Munich sota la matrícula del Prof. Eberhard Marschall.

Miriam també va estudiar piano com a segon instrument a  Mannheim, graduant-se en piano i ensenyament.

Com a músic orquestral, Miriam es va formar com a membre de les acadèmies de les Orquestres Simfòniques de Radi a Friburg (SWR) i Munic (BR) i va ser nomenada fagot solista de les Orquestres Filharmòniques de Chemnitz en 2002 i Dortmund en 2010 abans d’unir-se a l’Orquestra de la Royal Opera House, Covent Garden, com a primer fagot el 2012.

Ha actuat convidada en les principals orquestres alemanyes, incloent l’Orquestra Simfònica WDR, States Opera Hamburg, l’Orquestra Simfònica de Düsseldorf, l’Orquestra Simfònica i l’Orquestra de cambra de l’Orquestra Gewandhaus de Leipzig i l’Orquestra de Radi “SWR” en Kaiserslautern. També és molt activa com a intèrpret de música de cambra, havent creat i supervisat una sèrie de concerts de càmera multimèdia en l’Òpera de Chemnitz i actuant amb diversos conjunts de música de cambra, incloent l’Orquestra de cambra d’Europa, l’Orquestra de cambra de Munich, l’Orquestra de cambra Mannheim i els Solistes de l’Orquestra de Ràdio (SWR) Kaiserslautern. Addicionalment, apareix com a fagot solista i ofereix recitals en solitari a tot Alemanya.

Les seves actuacions han estat àmpliament gravades per a les productores de ràdio (SWR, BR, WDR, BBC), TV i CD / DVD.

Des del 2012, Miriam és Professora de Fagot i Música de cambra a l’Escola Guildhall de Música i Drama i ofereix classes magistrals i coaching d’instruments de vent de fusta a tot Europa.