Astrid Steinschaden

Astrid Steinschaden neix a Salzburg, Àustria.

Rep les seves primeras classes de piano a la edat de cinc anys amb el professor Anton Czjzek. Acaba els seus estudis superiors i “Master-Studies” a la prestigiosa Universitat “Mozarteum” a Salzburg amb matrícula d’honor, amb els professors Karl-Heinz Kämmerling i Cordelia Höfer. Realitza estudis de perfeccionament amb Stanislav Pochekin a Barcelona.

Astrid és guanyadora de concursos internacionals, com a solista, amb grups de música de cámara i com a pianista acompanyant.

Realitza concerts en festivals importants a Europa i Estats Units(Gstaad Sommets Musicaux, Berleburger Musikfestival, Società di Quartetto di Bergamo, Festival “Max-Reger”, etc.), i en sales tan famoses com la Berliner Philharmonie, Yamaha Center New York, Vaticano di Roma, Mozarteum Salzburg, Conservatorio de Sant Petersburg, entre altres.

Treballa regularment com a pianista acompanyant en masterclasses internacionals, com per exemple: Internationale Sommerakademie Mozarteum, Curso Internacional de Música de Cervera, Internationale Musiktage Bad Leonfelden, Bayerischer Tonkünstlerverband,etc., treballant amb professors tan reconeguts com Thomas Riebl, Clemens Hagen, Leonidas Kavakos, András Keller, Igor Ozim, Gary Hoffman, Laurentiu Sbarcea, entre altres.

Astrid Steinschaden actualment és pianista acompanyant de corda i vent a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i al Conservatori Superior del Liceu a Barcelona.