Concurs AIMS 2023

Tens ganes d’actuar com a solista en un dels concerts del Festival AIMS 2023?

Aquesta és la teva oportunitat!

Animem a tots els estudiants de cordes de l’AIMS a participar al concurs per poder tocar com a solistes, acompanyats per un quintet de cordes format pels professors de l’AIMS. Els guanyadors actuaran a dos dels concerts del Festival!

Segons la decisió del jurat del concurs, els guanyadors interpretaran una obra completa o moviments seleccionats. Tot i això, els participants estan obligats a preparar l’obra completa.

Pots triar qualsevol peça escrita pel teu instrument amb només acompanyament de cordes.

Tot el que necessites fer per participar al concurs és:

  • Enviar la teva sol·licitud abans del 30 de juny de 2023.
  • Enviar un PDF de la partitura completa, la teva part i totes les parts de corda.

Enviarem la nostra aprovació o denegació de la peça suggerida abans del 10 de juliol.

És una gran oportunitat, oi?

Tallers de Coaching amb Elena Cheah

Què és el coaching?

El coaching és una associació entre un entrenador i una altra persona (alumne) dissenyada per assolir el màxim potencial de l’alumne, tant personalment com professionalment. Es diferencia de la teràpia en què s’enfoca al present i en objectius factibles, i no pretén resoldre traumes passats.

Com s’aplica als músics?

“En els meus 17 anys d’ensenyament, diria que, de mitjana, dedico al voltant del 70% del meu esforç a ajudar les persones a desaprendre hàbits i patrons de pensament que els dificulten, i al voltant del 30% a la tècnica real del violoncel i la creació musical.” (Elena Cheah)

Tothom pot aprendre per si mateix quan està lliure de creences que limiten sobre les pròpies habilitats, i això és el que descriu essencialment la filosofia del coaching. En el coaching s’entén que els clients (alumnes) saben el que és millor per a ells; l’entrenador simplement ajuda a facilitar la connexió amb aquesta saviesa interior.

Com es desenvoluparan els tallers?

En dos tallers grupals, us presentaré algunes eines d’entrenament que us poden ajudar a connectar-vos amb el vostre mestre interior. Com a grup i en parelles, farem servir aquestes eines per explorar qualsevol tema que sorgeixi: aquests podrien incloure ansietat per l’exercici, optimitzar els horaris de pràctica, trobar el seu nínxol, navegar la tensió amb companys de música de cambra i molt més.

Com més obert i curiós siguis, més interessants seran les sessions!

A més, puc entrenar una o més persones individualment davant del grup si algú hi està disposat.

Actualment Elena Cheah està en formació per certificar-se com a Martha Beck Wayfinder Life Coach i a l’agost haurà completat la seva capacitació.