Ellis Thomas

Nascut a Gales, Ellis Thomas va ser acceptat al departament Júnior del Royal Northern College of Music de Manchester el 2012, on va estudiar durant sis anys amb Manola Hatfield. Ellis Thomas actualment estudia amb Tessa Nicholson a la Royal Academy of Music mentre, paral·lelament, cursa una llicenciatura a la Universitat de Cambridge.

Regularment actua en festivals de tot el Regne Unit i té la sort d’haver rebut classes magistrals de pianistes tant notables com Einar Steen-Nøkleberg, Noriko Ogawa, Steven Osborne i Peter Donohoe. Ha estat guardonat amb el primer premi en nombrosos concursos del Regne Unit, inclòs el premi instrumental del National Eisteddfod de Wales, amb una actuació que va ser retransmesa en directe a través de s4C TV i BBC Radio Wales.  

A part dels concerts en solitari, Ellis Thomas, és un músic de cambra actiu i pianista acompanyant. Com a posseïdor d’un premi instrumental a la Universitat de Cambridge, aquest jove pianista ha rebut orientacions i pautes de formacions com Endellion Quartet.