Informació general

Benvolguts estudiants, amics de l’AIMS i públic en general:

Escric aquesta carta de presentació i benvinguda a la que serà l’especialíssima 20ª edició de l’AIMS des de la nova posició de Director Artístic de l’Acadèmia de Vents.

Em sento molt honorat i estic molt agraït a la Fundació per el nomenament, que he acceptat amb la responsabilitat i il·lusió d’ajudar a que cada persona que ens visiti -estudiants, professionals, públic-, segueixi gaudint al màxim d’una inspiradora experiència musical i humana. Se que en aquest treball no estaré sol: contem amb un experimentat equip organitzador que facilita el dia a dia tant de l’alumnat com de l’excepcional equip d’artistes convidats que s’ha anat vinculant a l’AIMS durant aquests 20 anys d’història i tenim a una ciutadania implicada amb el Festival que dona caliu als músics durant totes les activitats programades, no només a Solsona sinó a tota la seva preciosa comarca i entorns.

L’estiu és, per als músics, el moment d’intercanvi i obertura. L’AIMS ens convida, després de l’exigent curs, a estudiar amb el màxim nivell possible i a experimentar el que més ens agrada en un ambient relaxat i veritablement internacional. Us animo a que ens acompanyeu aquest any 2021 en el nostre 20è aniversari i esperem que les classes, els assajos, els concerts i els moments compartits siguin per a tots un temps inoblidable.

Conscients de la incertesa de la situació que vivim degut a l’alerta sanitària, l’AIMS es compromet al total reemborsament en cas que les circumstàncies obliguin a l’alumnat a cancel·lar la seva participació. Assegura’t la teva presència a l’AIMS a partir d’ara! Places limitades!

Fins aviat! Ens veiem a Solsona!

José Luis Estellés
Director Artístic de l’AIMS Acadèmia de Vents


 

Informació general de l’AIMS Festival de vents

 

 • L’AIMS és una Acadèmia d’alt nivell amb 20 anys d’experiència.
 • L’AIMS és la teva oportunitat per a conèixer al teu futur profesor i de viure una experiència única amb gent de tot el món en un entorn estimulant (més de 25 nacionalitats!).
 • L’AIMS Festival t’oferirà nombroses oportunitats per presentar-te a l’escenari com a solista, amb l’orquestra o amb el teu grup de cambra.
 • Rebràs classes magistrals de professors dels millors teatres d’òpera i escoles de música de gran renom.
 • Rebràs assessorament i assajaràs amb els nostres pianistes altament qualificats.
 • Tocaràs música de cambra.
 • Rebràs classes específiques d’aprenentatge per a audicions.
 • Rebràs tallers de confecció de canyes (oboè, fagot).
 • Rebràs classes d’introducció a la tècnica de respiració circular (flauta, oboè, fagot).
 • Els alumnes seleccionats participaran l’Orquestra de Festival amb el mestre Pablo Rus Broseta.
 • Inclou allotjament, esmorzar, dinar, transport i entrades als concerts de Festival AIMS.
 • Més informació en els nostres FAQs.

AIMS és com una gran família de músics. És molt intens, amb molta diversió i oportunitats de presentar-tee. Un cop arribes, vols tornar cada estiu.

Ekaterina Manafova

alumna de viola , Universität der Künste (Berlin)

Uns dels dies més intensos, ocupats i súper divertits amb el millor grup de nois i professors. No ho puc recomanar prou perquè m’ha fascinat.

Anna Litvinenko

alumna de violoncel , The Juilliard School (Nova York)