AIMS Wind Academy

Leonid Grudin

Flauta

Acadèmia Internacional de Música Anton Rubinstein, Berlín

AIMS Acadèmia 07-14/08/2020

Desafortunadament, la nostra professora de flauta, Claudia Stein, es va veure obligada a cancel·lar la seva participació en AIMS 2020.
Estem agraïts amb Leonid Grudin que va acceptar treballar amb tots els estudiants de flauta que volen participar aquest any.

 

  • Classes magistrals individuals per a flauta
  • Formació en audicions
  • Lliçons d’introducció a la tècnica de respiració circular
  • Oportunitats per actuar a l’escenari com a solista o en grups de cambra
  • Possibilitat de participar en el AIMS Concurs de Concerts
  • Alumnes seleccionats experimentaran l’Orquestra del Festival amb el mestre Riccardo Frizza

Leonid Grudin va estudiar flauta amb el Prof. Jean-Michel Tanguy en el Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Mannheim. Del 1990 al 1995 completa els seus estudis obtenint el diploma en “Estudis Orquestrals”. El 1998 va obtenir el seu diploma en “Interpretació” i el 2001 com a “Solista” amb el Prof. Maxence Larrieu.

Durant i després dels seus estudis va tocar com a flautista solista o piccolo solista en diverses orquestres com ara l’Orquestra Simfònica de Heidelberg, la Ràdio Orchestra of the Südwestfunk, i la Orchestra of the Saarländischer Rundfunk.

Del 2002 al 2006, va ser flauta piccolo solista amb la Deutsche Staatsoper i des del 2007 fins al 2013 piccolo sol i flautista amb la Berliner Philharmoniker. Des del 2014, es presenta com a solista amb diverses orquestres a Alemanya i a l’estranger.

Des de 2016/17, Leonid Grudin treballa com a professor de flauta a l’Acadèmia Internacional de Música Anton Rubinstein de Berlín.