AIMS Acadèmia de Vents

Maria Rubio Navarro

  • Classes magistrals individuals per a trompa
  • Entrenament d’audició
  • Oportunitats per actuar a l’escenari com a solista o en grups de cambra
  • Alumnes seleccionats experimentaran l’Orquestra de Festival amb el mestre Riccardo Frizza

Maria Rubio Navarro va iniciar els seus estudis de trompa en la Societat Musical d’Alboraia amb Gabriel Diago, continuant la seua formació al Conservatori Superior de música Joaquín Rodrigo de València amb D.José Rosell, la Staatliche Musikhochschule Freiburg amb Bruno Schneider  i amb Javier Bonet en trompa moderna i natural.

Entre els seus numerosos guardons i beques destaquen el premi obtés al Concurs Internacional Città di Porcia i la beca de la Fundació Alexander von Humboldt.

Freqüentment és invitada a actuar com a concertista en festivals tant a nivell nacional com internacional com la British Horn Society, axí com per a col.laborar amb diverses orquestres europees, destacant la seua continuada col.laboració com a trompa solista amb la Berliner Philharmoniker. Com a docent és invitada amb asiduïtat per orquestres joves com la JONDE, OJA, JOGV, i conservatoris com Guildhall School of Music and Drama o Berklee College of Music.

Va ser membre de la Orquesta Sinfónica de Madrid (Teatro Real) i des-de 2002 és trompa solista de la Orquestra de València. Forma part del Quintet Cuesta, Dreisam ensemble i Metal.lògic ensemble.