Informació general

Estimats amics i amigues,

No us podeu imaginar l’emoció que tinc per convidar-vos a la vintena edició d’AIMS! El 2002 vam començar amb la visió de crear una acadèmia i un festival internacional de música excepcionals. El començament va ser humil i prometedor alhora. I ara ja estem desitjant celebrar l’aniversari de la vintena edició.

Durant els darrers anys milers d’estudiants de tots els continents amb un talent extraordinari s’han ajuntat per aprendre més amb nosaltres, per actuar en els nostres nombrosos concerts als llocs més bonics, per conèixer-se i fer amistat amb altres persones, per provar nous idiomes o, fins i tot, per gaudir de l’estiu dels entorns de Solsona, del sol i dels preciosos paisatges de muntanya.

El 2021 serà encara més especial. Estem treballant molt per preparar un meravellós esdeveniment del 20è aniversari per a tots vosaltres.

Feu un cop d’ull al nostre prestigiós claustre de professors!

Imagineu-vos ser un dels intèrprets de més de 40 concerts!

Apunteu-vos i experimenteu l’AIMS, aquesta comunitat única de músics professionals, estudiants excel·lents, que cada any augmenta el públic que gaudeix de la millor música als llocs més bonics de la nostra estimada comarca del Solsonès i voltants.

Només per estar tranquils: en temps de pandèmia, AIMS es compromet a reemborsar íntegrament en cas que alguna circumstància pugui portar a cancel·lacions -tant per part vostra com nostra-. Per tant, no us preocupeu!

Estigueu atents i fins aviat!


Peter Thiemann
President de la Fundació AIMS


 

 

Informació general de l’AIMS Festival de corda i piano 

  • L’AIMS és una Acadèmia d’alt nivell amb 20 anys d’experiència.
  • L’AIMS és la teva oportunitat per a conèixer al teu futur professor i de viure una experiència única amb gent de tot el món en un entorn estimulant (¡més de 25 nacionalitats!).
  • L’AIMS Festival t’oferirà nombroses oportunitats per presentar-te a l’escenari com a solista, amb l’orquestra o amb el teu grup de cambra.
  • Rebràs classes magistrals de professors dels millors teatres d’òpera i escoles de música de gran renom.
  • Rebràs assessorament i assajaràs amb els nostres pianistes acompayants altament qualificats.
  • Tocaràs música de cambra.
  • Rebràs classes específiques de preparació per a audicions.
  • Els alumnes seleccionats participaran en l’Orquestra de Festival amb el mestre Pablo Rus Broseta.
  • Inclou allotjament, esmorzar, dinar, transport i entrades als concerts de Festival AIMS.
  • Més informació en els nostres FAQs.

AIMS és com una gran família de músics. És molt intens, amb molta diversió i oportunitats de presentar-tee. Un cop arribes, vols tornar cada estiu.

Ekaterina Manafova

alumna de viola , Universität der Künste (Berlin)

Uns dels dies més intensos, ocupats i súper divertits amb el millor grup de nois i professors. No ho puc recomanar prou perquè m’ha fascinat.

Anna Litvinenko

alumna de violoncel , The Juilliard School (Nova York)