AIMS Acadèmia de Cordes

Natalia Grines

Natalia Grines

Piano

Música de cambra

Natalia Grines toca amb diferents grups de cambra amb els violinistes Sergei Ostrovsky, Alena Baeva, Daniel Lozakovitj, Vladimir Ivanov, Ilya Gaisin i Elena Korzhenevich; el viola Daniil Grishin; els violoncel·listes Evgeny Rumyantsev, Anastasya Kobeikina; els clarinetistes Igor Fedorov i Valentín Urupin i els pianistes Alexei Lubimov, Igor Zhukov i Evgeny Brakhman, entre altres.

Ha realitzat diverses gires per diferents ciutats de Rússia, incloent concerts al Gran Saló del Conservatori de Moscou i del teatre Bolshoi, així com a Itàlia, Espanya, Àustria i Bòsnia.

En 2007 a Natalia se li atorgà un diploma a la millor pianista acompanyant en el XIII Concurs Internacional Tchaikovsky de Moscou (secció de violins).

El 2004 es va graduar en el Conservatori Superior Glinka de Nizhny Novgorod com a pianista solista amb la professora Bella Alterman, i el 2006 va realitzar cursos de postgrau en música de cambra amb la professora Natalia Matveeva.

En 1994 se li atorgà el diploma en el concurs internacional de piano de Gelendzhik (Rússia), i el 1995 va ser laureada amb el primer premi en el concurs de piano Villuan a Nizhny Novgorod.

Forma un duo de piano amb la seva germana Olga Grines amb el que van obtenir el premi Tatiana Gaidamovich en el concurs de música de cambra Taneev a Moscou (2008). El duo Grines ha participat en importants festivals a Rússia, incloent els festivals dels conservatoris de Moscou i Sant Petersburg.

En l’actualitat és professora del Conservatori Superior Glinka de Nizhny Novgorod.